Thursday, August 6, 2009

PASHMINA KECIK, SELENDANG BLINK-BLINK, SELENDANG RAINBOW


hello ladies :) kali ni i ada beberapa lagi koleksi selendang pashmina kecik, selendang blink-blink n selendang rainbow. untuk pashmina kecik ni,sama juga ia telah dipotong menjadi saiz selendang biasa iaitu lebarnya ialah 19cm. tapi materialnya tak sama dengan pashmina kecik yang i jual sebelum nih.kainnya lebih nipis tapi ringan n mudah dibentuk. so i nak habiskan stok pashmina ni memandangkan tinggal berapa helai je lagi. lepas ni i hanya jual chiffon n pashmina kecik seperti sebelum ni.

The price of this shawls is RM 20 each.

haa murahh je.nak harga hebat lagi?ok i kasi.i memang suka buat jualan murah.haha.if u buy more than ONE selendang, the next item will be charge only RM15. dan harga ni bukan untuk pashmina kecik ni je, tapi selendang blink-blink n selendang rainbow pun sama harga.

memandangkan semua selendang ini adalah limited, jadi di setiap selendang tu i letak kan berapa jumlah yang available ok. so cepat2 pilih sebelum habis :)

p/s : sukacita i nak ingatkan booked hanya dibenarkan selama 2 HARI SAHAJA ok.kalau nak cancel bagitaw cepat2 supaya selendang tu boleh dijual pada orang yang nak. harap bagi kerjasama :)


contoh apabila dipakai,


LEFT : PN 01

RIGHT : PN 02


LEFT : PN 03

RIGHT : PN 04 (nama dia tqa)




PASHMINA KECIK
PRICE : RM 20 each


PN 01
SOLD OUT!

1. SHARIDAH
2. NABIHAN
3. ROSSY


PN 02
SOLD OUT!

2. SHASHA



PN 03
SOLD OUT!
1. K.ZUL yg baek ati

PN 04
SOLD OUT!
1.AINUN




ok untuk selendang ni pulak, kainnya adalah jenis chiffon. dan i panggil selendang blink-blink sebab di kain nya ada blink-blink colour gold. boleh tengok di setiap gambar selendang di bawah. ni contoh bila dipakai,



LEFT : SB 01

RIGHT : SB 02


LEFT : SB 03

RIGHT : SB 04


SELENDANG BLINK-BLINK
PRICE : RM 20 each



SB 01
1 AVAILABLE


SB 02
1 AVAILABLE


SB 03
1 AVAILABLE


SB 04
1 AVAILABLE




ok yang terakhir ni pulak adalah selendang rainbow. ada yang dua tone,tiga tone n empat tone :)



ni contohnya bila dah dipakai,




SELENDANG RAINBOW
PRICE : RM 20 each


SR 01
2 AVAILABLE

SR 02
SOLD OUT!
1. MIMI
2. LIZA

SR 03
1 AVAILABLE

1. YANA
2. CIK BUNGA TISU


SR 04
1 AVAILABLE

SR 05

SOLD OUT!

1. SHARIDAH

SR 06
1 AVAILABLE


SR 07
SOLD OUT!

1. SHASHA


SR 08
SOLD OUT!

1. AINUN


SR 09
SOLD OUT!
1. HUDA


*sila email kan tempahan anda jika berminat ke

2 comments:

  1. awww terharunyee ade gambar aku !!

    oh anyway , yang rainbow tu lawa siott . colourful gitu . wallaaahh

    ReplyDelete